Over Wo-ow

Maaike stam
Dubbele espresso/lungo

Vlak bij de Botermarkt in Haarlem, op een hoekje aan de rand van de gezellige Vijfhoek, vind je WO-OW. In de sfeervolle winkel wordt niet alleen de handgemaakte keramiek van Maaike verkocht, maar vind je ook handgemaakte artikelen van andere creatieve makers. Het overgrote deel van het aanbod is van de hand van Maaike. Haar tref je niet zelden met vieze handen aan: WO-OW is niet alleen een winkel, maar ook Maaike’s atelier, waar ze maken en verkopen combineert. Is de winkel dicht, dan is de kans groot dat er in de ruimte achter de winkel een workshop wordt gegeven. 

Maaike: “Werken met klei is het mooiste wat er is. Mijn grote passie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag deel ik mijn passie, producten maar ook kennis met anderen.” 

Wil je iets in opdracht laten maken? Een workshop organiseren? Neem contact op met Maaike, er kan veel!

In de Media

  • Mei 2022 besteedde het Haarlems Dagblad aandacht aan de Vijfhoek Kunstroute. In dit artikel zi stond Wo-ow er prominent op!  
  • Hoe leuk onze etalage in de krant tijdens de lichtroute in de vijfhoek met verlichte reproducties van Cornelis Kloos. (moet nog even een foto opzoeken van het artikel 🙂 )
  • Eind december 2020 is in de Ariadne at Home aandacht besteed aan mijn nieuwe atelier/winkel in Haarlem! De foto’s van deze rapportage zijn gemaakt door Hanna Snijder.
  • November 2020 was Roel Diender van In de Buurt op bezoek in de winkel. Hij maakte dit leuke verslag.
  • Begin 2020 stond Maaike in Happy Handmade Living, editie 3. Foto’s door Lucie Beck.
  • In januari 2019 verscheen er een artikel over Maaike in de Ariadne at Home. (Hier vind je meer informatie en foto’s.) De foto’s zijn gemaakt door Lucie Beck.
  • In 2017 zijn er schalen gebruikt in  Magazine (najaar 2017).